Karten in IJmuiden

Karten nabij IJmuiden

Ben jij op zoek naar een geschikte kartbaan om te karten nabij IJmuiden? Goed nieuws! In de buurt van IJmuiden in Noord-Holland vind je twee waanzinnige kartbanen. Bekijk hier de mogelijkheden en boek jouw volgende activiteit.

Karten in de buurt van IJmuiden

In de buurt van IJmuiden vind je twee geschikte kartbanen waar jij en jouw vrienden kunnen karten. Zo kun je in Grootebroek karten bij HappyDays. Dit is een indoor kartbaan met een breed aanbod aan activiteiten. Ook kun je karten bij SkagaVenture in Schagen. Dit is een indoor kartbaan met elektrische karts. De twee indoor kartbanen in de buurt van IJmuiden zijn geschikt voor jong en oud.

Karten bij HappyDays

De kartbaan van HappyDays heeft een lengte van 400 meter. Deze kartbaan staat bekend om zijn uitdagende bochten die een hoop skills vereisen om deze te kunnen meesteren. Samen met jouw vrienden beleven jullie het gaafste avontuur op deze tactische baan. Scheur in elektrische karts en claim de eerste plek op het podium. Daarnaast geniet je nog van andere leuke activiteiten bij HappyDays.

Karten bij SkagaVenture

Bij SkagaVenture race je in supersnelle elektrische karts. Deze zijn niet alleen super schoon, ze hebben ook nog eens een booster knop die je in kunt drukken op het moment dat jij iemand wilt inhalen. Zo maak jij extra veel snelheid en scheur je iedereen voorbij.

Ben jij de beste karter? Hier kom je maar op één manier achter. Bij SkagaVenture zijn er ook nog andere activiteiten te boeken.

Kom (veilig) karten nabij IJmuiden

Naast het feit dat karten nabij IJmuiden super leuk moet zijn, is jouw veiligheid ook prioriteit nummer één. Daarom krijg je bij HappyDays en SkagaVenture voordat je in jouw kart stapt een uitgebreide uitleg over de baan en kart.

Een race professional vertelt jouw de regels van de baan en zorgt er voor dat er geen ongelukken gebeuren. Ook krijg je een eigen racepak en helm. Deze race uitrusting ziet er niet alleen super professioneel uit, het zorgt er ook voor dat jij veilig blijft tijdens de race.

3 redenen om te karten nabij IJmuiden

  1. Een fantastische kart ervaring voor jong en oud
  2. Gave indoor kartbanen waar je racet in elektrische karts
  3. Combineer jouw dagje uit met andere activiteiten

Praktische informatie voor karten nabij IJmuiden

Wil jij ook zo’n fantastisch uitje beleven? Bezoek dan snel de gaafste kartbanen in de buurt van IJmuiden.

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Boek jouw tickets

Dus, waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kartbaan en bereid je voor op een onvergetelijke activiteit. De deals op onze website zijn makkelijk te boeken en zijn geschikt voor jong en oud. Boek snel jouw tickets en kom karten in de buurt van IJmuiden.

Veel gestelde vragen over IJmuiden

Waar kan ik komen karten nabij IJmuiden?

Karten nabij IJmuiden, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture en HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij IJmuiden?

De kartbanen in Schagen en Grootebroek zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij IJmuiden?

Bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel minimaal 1.40m zijn.