Karten in Hoorn

Karten nabij Hoorn

Alle snelheidsduivels in Hoorn opgelet! Heb jij zin om de innerlijke Formule 1-coureur in je los te laten? Kom dan karten in de buurt van Hoorn, Noord-Holland. Voel de adrenaline door je lichaam tijdens de spannendste races op de kartbanen in de buurt van Hoorn.

De leukste kartbanen nabij Hoorn

Als je op zoek bent naar een spannende kartbaan nabij Hoorn, kom dan karten bij HappyDays in Grootebroek. Race in de traditionele karts over de 400 meter lange indoor kartbaan. Scheur jij net zo snel over de baan als Max Verstappen? Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit en laat zien wie de beste coureur is.

Op een halfuur rijden vanaf Hoorn vind je ook SkagaVenture in Schagen. Hier kan je racen in elektrische karts over de 300 meter lange indoor kartbaan. Dit betekent dat ook op de dagen dat het weer wat minder is jij volop kan komen genieten van jouw kart uitje. Dat is nog niet alles want er zijn nog veel meer leuke activiteiten te beleven bij SkagaVenture. Maak je daarom klaar voor een onvergetelijke dag.

Karten nabij Hoorn is veilig voor iedereen

Karten in de buurt van Hoorn is leuk en veilig voor alle racers. Het maakt niet uit of je jong, oud, een ervaren of onervaren coureur bent: iedereen heeft plezier tijdens karten nabij Hoorn. Voordat de race start krijgt elke coureur een veiligheidsinstructie om ervoor te zorgen dat iedereen veilig de finish line haalt. Deze instructies helpen je de regels, de kartbaan en de kart te begrijpen.

Karten nabij Hoorn: het perfecte groepsuitje

Ben je van plan om binnenkort een evenement of een uitje voor een grote groep mensen te organiseren? Karten in de buurt van Hoorn is de perfecte activiteit voor het vieren van kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waardoor er altijd een geschikte optie is voor jou. Plan jouw bezoek en reserveer je tickets van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

4 tips om jou te helpen kiezen om te karten in Hoorn

  • Beleef een fantastische race op de indoor kartbanen nabij Hoorn
  • Jong en oud kunnen genieten van een race
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten nabij Hoorn is veilig voor iedereen

Praktische informatie om te karten nabij Hoorn

In de buurt van Hoorn vind je de uitdagende kartbaan van HappyDays en op een halfuur afstand SkagaVenture.

HappyDays

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Hoorn

Waar kan ik karten in Hoorn?

In de buurt van Hoorn kun je karten bij HappyDays in Grootebroek en bij SkagaVenture in Schagen.

Kan ik indoor of outdoor karten in Hoorn?

In de buurt van Hoorn in Noord-Holland kan je indoor karten bij HappyDays en bij SkagaVenture.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen karten?

De minimumleeftijd om te mogen karten verschilt per kartbaan. Meestal hanteren kartbanen een minimale lengte van ongeveer 1.40 meter. Let op: dit kan per kartbaan verschillen. Raadpleeg daarom de informatie van de kartbaan die jij wilt bezoeken.

Wat is de lengte van de kartbaan in Hoorn?

De lengte van de kartbaan van HappyDays in de buurt van Hoorn is 400 meter.
De lengte van de kartbaan van SkagaVenture in de buurt van Hoorn is 300 meter.