Karten in Heiloo

Karten nabij Heiloo

Heb jij altijd al willen karten in de buurt van Heiloo in Noord-Holland? Dit is jouw kans! Bekijk hier de kartbanen in de buurt van Heiloo en bereid je voor op een onvergetelijke activiteit. Scheur jij als eerste over de finishlijn?

De gaafste kartbanen nabij Heiloo

Wanneer je wilt komen karten in de buurt van Heiloo zijn er twee waanzinnige kartbanen. In Schagen vind je kartbaan SkagaVenture, een indoor kartbaan geschikt voor jong en oud. In Grootebroek vind je de kartbaan van HappyDays. Deze indoor kartbaan heeft naast een uitdagende kartbaan ook een breed aanbod aan andere activiteiten.

SkagaVenture

In Schagen kun je karten bij SkagaVenture. Deze indoor kartbaan heeft een lengte van 300 meter en staat bekend om zijn uitdagende bochten. Hier race je in een elektrische kart. Deze e-karts zijn voorzien van een boosterknop die extra power geeft. Naast karten kun je ook verschillende activiteiten combineren bij SkagaVenture.

HappyDays

Bij HappyDays kun je komen karten op een indoorbaan. Dit circuit heeft een lengte van 400 meter. Daarnaast kun je jouw uitje combineren met verschillende activiteiten bij HappyDays. Je kan kiezen uit zo’n 18 activiteiten. Kies jouw favoriete en combineer jouw favoriete activiteiten voor een geweldig dagje uit.

Kom (veilig) karten nabij Heiloo

Niet alleen is het belangrijk dat jouw kart activiteit leuk is, jouw veiligheid is het belangrijkst. Bij SkagaVenture en HappyDays is jouw veiligheid de prioriteit nummer één. Voordat je de kart instapt krijg je een uitgebreide uitleg over de baan en kart.

Een race professional vertelt wat je wel en niet mag doen en legt uit hoe je de kart bestuurt. Ook krijg je een passend race pak en een helm. Deze race uitrusting ziet er niet alleen super professioneel uit, het beschermt jou ook tijdens de race.

3 redenen om te karten nabij Heiloo

  • 2 geweldige indoor kartbanen
  • Race milieubewust in elektrische karts
  • Jong en oud genieten tijden het kart uitje

Praktische informatie om te karten nabij Heiloo

Ben jij klaar voor het ultieme uitje? Boek snel je tickets en bezoek de leukste kartbanen in de buurt van Heiloo:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Boek je tickets

Dus, waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kartbaan en boek jouw favoriete deal. De deals van SkagaVenture en HappyDays zijn makkelijk te boeken via onze website. Kies jouw favoriete en kom snel karten in de buurt van Heiloo.

Veel gestelde vragen over Heiloo

Waar kan ik komen karten nabij Heiloo?

Karten nabij Heiloo, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture en HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Heiloo?

De kartbanen in Schagen en Grootebroek zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Callantsoog?

Bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel minimaal 1.40m zijn.