Karten in Heerhugowaard

Karten nabij Heerhugowaard

Karten nabij Heerhugowaard, Noord-Holland is perfect voor elke racefanaat. Wil jij ook zo’n dag beleven vol spanning en snelheid? Maak je klaar voor een dag die je niet snel zal vergeten.

Karten is namelijk een geweldige activiteit om te doen met elke gelegenheid. Het maakt ook zeker niet uit of jij al een professional bent of nog een beginner, iedereen kan komen karten nabij Heerhugowaard.

De leukste kartbanen in de buurt van Heerhugowaard

Als jij wilt karten nabij Heerhugowaard kies jij tussen twee fantastische kartbanen. Je kan terecht in Schagen en Grootebroek. Op beide locaties beleef jij een fantastische tijd met jouw kart uitje. Je kan karten combineren met nog veel meer andere leuke activiteiten.

Bij SkagaVenture in Schagen, op 20 minuten rijden vanaf Heerhugowaard, maak jij je klaar voor een onvergetelijke kart ervaring. Hier ga jij racen in elektrische karts over de spectaculaire indoor kartbaan van maar liefst 300 meter lang. Dit uitdagende circuit is geschikt voor zowel beginners als professionele racers.

Daarnaast ben je op een half uur rijden vanaf Heerhugowaard bij de fantastische kartbaan van HappyDays. Deze indoor kartbaan heeft een lengte van 400 meter en daarom ook zeer geschikt. Karten doe je hier in elektrische karts die door middel van een boosterbutton extra snelheid kunnen maken.

Een groot voordeel van beide kartbanen is dat je er gaat indoor karten. Je bent daarom niet afhankelijk van het weer en kan dit altijd komen doen. Zo weet jij zeker dat jij jouw race skills goed kan verbeteren. Zeker met het Nederlandse weer is dit een pluspunt.

Karten nabij Heerhugowaard is veilig en leuk voor iedereen

Niet alleen kan iedereen komen karten nabij Heerhugowaard, het is ook nog eens erg veilig. Kinderen vanaf 8 jaar met een minimale lengte van 1.35m kunnen al komen karten bij SkagaVenture. Bij HappyDays geldt er alleen een minimale lengte van 1.40m.

Voordat je gaat karten, ontvang je veiligheidsinstructies. Met deze instructies leer jij alles wat jij moet weten over jouw kart uitje zoals hoe de kart werkt en wat de vlaggen betekenen. Daarna is het tijd om jouw helm op te zetten en de competitie aan te gaan. Medewerkers zullen een oogje in het zeil houden om een veilige race te behouden.

3 redenen waarom jij wilt karten nabij Heerhugowaard

  • Een sensationele ervaring voor beginners en professionele karters
  • Een veilige activiteit voor elke leeftijd
  • Racen in elektrische karts op spectaculaire indoor kartbanen

Praktische informatie karten nabij Heerhugowaard

Een onvergetelijke dag beleef je bij:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Heerhugowaard

Waar kan ik komen karten nabij Heerhugowaard?

Karten nabij Heerhugowaard, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture in Schagen en HappyDays in Grootebroek.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Heerhugowaard?

De kartbanen van SkagaVenture en HappyDays zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Heerhugowaard?

Bij SkagaVenture geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en minimumlengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel 1.40m zijn.