Karten in Haarlem

Karten nabij Haarlem

Ben jij op zoek naar de leukste activiteit voor jouw volgende uitje? Karten nabij Haarlem, Noord-Holland is de perfecte optie voor jou! Een sensationele beleving voor jong en oud. Het is de meest geschikte activiteit voor elke gelegenheid. Ontdek nu zelf waarom.

De gaafste kartbanen nabij Haarlem

Je kan karten in de buurt van Haarlem bij een aantal geweldige kartbanen. Zo kan je terecht in Amsterdam en Zwanenburg. Maar voor echt een uniek dagje karten zal je iets meer naar het noorden van de provincie moeten.

Karten nabij Haarlem in Schagen

Bij SkagaVenture vind je een fantastische indoor kartbaan van 300 meter lang. Hier race je in elektrische karts. Dit is niet alleen super gaaf, maar ook nog eens milieubewust. Wat zo leuk is aan racen in elektrische karts is dat er een boosterbutton is. Met deze button maak jij nog meer snelheid en haal je al jouw competitie in. Maak je klaar voor een onvergetelijke race in Schagen.

Karten nabij Haarlem bij HappyDays

Een andere geweldige indoor kartbaan vind je in Grootebroek. Scheur over de 400 meter lange kartbaan in elektrische karts. Iedere snelheidsduivel kan zijn geluk niet op! Ga vol gas en test je stuur skills. Een ding is zeker: HappyDays is de ideale plek om jouw race skills te verbeteren.

Het leukste en veilige uitje voor iedereen

Wat zo fijn is aan karten nabij Haarlem is dat het leuk en veilig is voor iedereen. Of je een beginner of al een pro bent, iedereen is welkom om te komen karten nabij Haarlem. Er zijn verschillende soorten karts beschikbaar waardoor zelfs de jongere snelheidsduivels op een veilige manier kunnen genieten.

Bij SkagaVenture kan je al komen karten vanaf 8 jaar en ouder met een minimale lengte van 1.35m. Bij HappyDays geldt er geen minimale leeftijd maar wel een minimale lengte van 1.40m. Uiteraard wordt er vooraf ook veiligheidsinstructies gegeven en ontvangt iedereen een helm.

3 reden waarom jij wilt karten nabij Haarlem

  • De meest geweldige activiteit voor jong en oud
  • Een veilige race in elektrische karts
  • Spectaculaire indoor kartbanen

Meerdere activiteiten mogelijk

SkagaVenture is 45 minuten rijden vanaf Haarlem en Grooteboek 1 uur. Dat klinkt lang maar het is het zeker waard! Je kan op beide locaties namelijk genieten van meerdere activiteiten. Zo maak jij er een onvergetelijke dag van en kies je uit de leukste activiteiten om te doen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor eten en drinken. Met zo’n volledig verzorgd arrangement geniet jij volop van jouw uitje.

Praktische informatie karten nabij Haarlem

Voor een dag vol plezier ben je hier op het juiste adres:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Haarlem

Waar kan ik komen karten nabij Haarlem?

Karten nabij Haarlem, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen. Wij raden SkagaVenture in Schagen en HappyDays in Grootebroek aan.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Haarlem?

De kartbanen van SkagaVenture en HappyDays zijn beide indoors.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Haarlem?

Bij SkagaVenture geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en 1.35m lang. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd maar moet je wel 1.40m zijn.