Karten in Egmond aan Zee

Karten in Egmond aan Zee

Heb jij altijd al willen karten in de buurt van Egmond aan Zee? Dit is jouw kans! In de buurt van Egmond aan Zee in Noord-Holland vind je een hoop geschikte kartbanen voor jou en je vrienden. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en bereid je voor op een uitje vol plezier.

De gaafste kartbanen nabij Egmond aan Zee

In de buurt van Egmond aan Zee zijn er verschillende locaties om te gaan karten. Je kan terecht bij SkagaVenture en HappyDays voor een uniek uitje. Beide kartbanen zijn indoors en zijn makkelijk te boeken via onze site.

SkagaVenture

In Schagen vind je de kartbaan van SkagaVenture. Dit is een uitdagende indoor kartbaan. Bij SkagaVenture wordt jouw kart activiteit gegarandeerd een succes. Hier race je in elektrische karts over een uitdagende indoor track van 300 meter. Er zijn meerdere activiteiten te doen. Combineer een kart activiteit met een potje lasergamen of kom een uurtje jumpen in het trampoline park van SkagaVenture.

HappyDays

In de buurt van Egmond aan Zee vind je in Grootebroek een fantastische kartbaan: HappyDays. Dit is een geschikte kartbaan voor jong en oud. Bij HappyDays race je over een indoor kartbaan met een lengte van 400 meter.

HappyDays is de perfecte locatie voor kinderfeestjes en andere events. Ook kun je bij HappyDays jouw kart activiteit combineren met andere activiteiten. Race een spannende heat op de indoor kartbaan en maak jouw dagje uit compleet met een potje bowlen. Er zijn in totaal 18 activiteiten om uit te kiezen!

Kom (veilig) karten in de buurt van Egmond aan Zee

Naast dat karten nabij Egmond aan Zee super leuk is, staat veiligheid ook voorop bij de kartbanen. Bij SkagaVenture en HappyDays is jouw veiligheid prioriteit nummer één. Zo krijg je voordat je de kart instapt een uitgebreide uitleg over de kartbaan en kart. Een race professional vertelt je alle do’s en dont’s van de kartbaan.

Na deze korte veiligheidsbriefing krijgen jij en je teamgenoten jouw eigen helm en racepak. Met deze race uitrusting lijk je niet alleen super professioneel, het zorgt er ook voor dat je veilig blijft tijdens de race. Na het passen van de helmen en het krijgen van een veiligheidsbriefing mogen jullie losgaan op de track van HappyDays of SkagaVenture.

3 redenen om te karten nabij Egmond aan Zee

  1. Twee geweldige locaties voor karten
  2. Indoor karten in elektrische karts
  3. De leukste activiteiten voor jouw volgende uitje

Praktische informatie voor karten nabij Egmond aan Zee

Ready voor een geweldig kart uitje? Hier moet je zijn:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Boek jouw tickets

Dus, waar wacht je nog op? Kom karten in de buurt van Egmond aan Zee. Beide kartbanen zijn makkelijk te boeken via onze website. Kies jouw favoriete deal en bereid je voor op een onvergetelijke dag in de buurt van Egmond aan Zee.

Veel gestelde vragen over Egmond aan Zee

Waar kan ik komen karten nabij Egmond aan Zee?

Karten nabij Egmond aan Zee, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture en HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Egmond aan Zee?

De kartbanen in Schagen en Grootebroek zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Egmond aan Zee?

Bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel minimaal 1.40m zijn.