Karten in Castricum

Karten in Castricum

Heb jij altijd al willen karten in de buurt van Castricum, Noord-Holland? Dit is jouw kans! In de buurt van Castricum vind je verschillende geschikte kartbanen voor jong en oud. Bekijk hier de kartbanen in de buurt van Castricum en bereid je voor op een onvergetelijk uitje.

Karten in de buurt van Castricum

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte kartbaan nabij Castricum, vind je twee super toffe kartbanen in de buurt van het dorp. Kom karten bij HappyDays in Grootebroek of boek jouw volgende activiteit bij SkagaVenture in Schagen. Beide kartbanen hebben een uitgebreid aanbod aan geschikte activiteiten voor jong en oud.

HappyDays

In Grootebroek vind je de kartbaan van HappyDays. Deze kartbaan heeft een lengte van 400 meter en staat bekend om zijn uitdagende bochten. Daarnaast kun je jouw kart activiteit bij HappyDays ook combineren met andere activiteiten zoals bowlen en lasergamen.

SkagaVenture

Bij SkagaVenture in Schagen is jouw dagje uit zeker in goede handen. Hier race je in elektrische karts over een baan met een lengte van 300 meter. Ook kun je bij SkagaVenture jouw kart activiteit combineren met andere activiteiten. Maak jouw uitje daarom nog leuker en combineer karten met één van de andere fantastische activiteiten.

Kom (veilig) karten nabij Castricum

Bij de kartbanen in de buurt van Castricum staat jouw veiligheid voorop. Naast het feit dat jouw activiteit super leuk moet zijn, is het ook belangrijk dat iedereen veilig over de finishlijn komt. Daarom geven race professionals bij HappyDays bij SkagaVenture een uitgebreide veiligheidsbriefing voordat jij jouw kart instapt.

Een professional vertelt jou de regels van de kartbaan en hoe de kart werkt. Na de korte briefing kun jij jouw racepak en helm passen. Deze staan niet alleen super professioneel, ze beschermen jou ook tijdens de race.

3 redenen om te karten nabij Castricum

  1. Unieke locaties voor een geslaagd kart uitje
  2. Karten is altijd mogelijk op deze indoor kartbanen
  3. Combineer jouw uitje met nog meer leuke activiteiten

Praktische informatie voor karten nabij Castricum

Een uniek dagje karten nabij Castrictum kan hier:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Boek jouw activiteit

Dus, waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kartbaan en bereid je voor op een onvergetelijke activiteit. De deals op onze website zijn makkelijk te boeken en zijn geschikt voor jong en oud. Boek snel jouw tickets en kom karten in de buurt van Castricum.

Veel gestelde vragen over Castricum

Waar kan ik komen karten nabij Castricum?

Karten nabij Castricum, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture en HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Castricum?

De kartbanen in Schagen en Grootebroek zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Castricum?

Bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel minimaal 1.40m zijn.