Karten in Callantsoog

Karten nabij Callantsoog

Dit is een oproep aan alle waaghalzen in Callantsoog! Karten nabij Callantsoog, Noord-Holland de is de perfecte activiteit als je op zoek bent naar spanning en sensatie Een kart uitje is leuk voor jong en oud en geschikt voor elke gelegenheid. Ontdek de meest spectaculaire kartbanen in de buurt van Callantsoog.

Ontdek de twee waanzinnige kartbanen nabij Callantsoog

Als je wilt karten in de buurt van Callantsoog kan je terecht bij twee geweldige kartbanen: SkagaVenture en HappyDays. Beide kartbanen zijn indoor, waardoor je nooit afhankelijk bent van het weer. Hoe fijn is dat?

Met slechts 3 kwartier rijden vanaf Callantsoog ben je bij SkagaVenture in Schagen. Ervaar 300 meter aan indoor kartplezier. Hier scheur jij over de baan in een e-kart. Dat is milieubewust, snel én veilig. Na het karten nog energie over? Geniet dan van een van de andere activiteiten.

Binnen een halfuur rijden vanaf Callantsoog bereik je de waanzinnige kartbaan van HappyDays in Grootebroek. Test jouw stuurskills in de tactische bochten en ervaar spannende inhaalstukken. Bij deze kartbaan race je ook in een e-kart. Wist je dat e-karts voorzien zijn van een boosterbutton? Ontdek de volle power van deze boosterbutton zelf.

Karten nabij Callantsoog is veilig

Niet alleen is karten nabij Callantsoog erg spannend en competitief, het is ook erg veilig. Om te karten bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1,35m. Bij HappyDays geldt een minimum lengte van 1.40m.

Voordat je de kartbaan mag betreden ontvang je veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leer je alles wat jij moet weten om veilig te kunnen racen. Zo leer je alles over de regels, de kart en de kartbaan. Hierna is het tijd om jouw helm op te zetten en het gaspedaal flink in te trappen.

3 redenen waarom jij wilt karten nabij Callantsoog

  1. Geniet van het leukste uitje op de uitdagende indoor kartbanen
  2. Jong en oud kunnen in de elektrische karts komen genieten
  3. Veilige activiteit voor iedereen

Praktische informatie karten nabij Callantsoog

Maak je klaar voor een onvergetelijk uitje nabij Callantsoog:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Callantsoog

Waar kan ik komen karten nabij Callantsoog?

Karten nabij Callantsoog, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture en HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Callantsoog?

De kartbanen in Schagen en Grootebroek zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Callantsoog?

Bij SkagaVenture geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en minimum lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel minimaal 1.40m zijn.