Karten in Bovenkarspel

Karten nabij Bovenkarspel

Heb je zin om de competitieve kant in je omhoog te brengen te brengen? Kom dan karten nabij Bovenkarspel, Noord-Holland. Karten is uitdagend en spannend en is daarom de perfecte activiteit voor de echte liefhebbers van actie. Voel je een echte Formule 1-coureur op de waanzinnige kartbaan in Bovenkarspel. Trommel jouw vrienden, familie en collega’s op en kom erachter wie de Max Verstappen van jouw groep is.

Waar kan je karten in de buurt van Bovenkarspel?

Nabij Bovenkarspel vind je de kartbaan HappyDays in Grootebroek. Met krappe bochten en snelle rechte stukken is dit circuit de uitstekende plaats voor adrenaline-rijke race. Ben jij klaar om de snelste racer van de groep te zijn? Daag snel je vrienden, familie of collega’s uit en bewijs dat jij de beste coureur bent.

Daarnaast kan je voor jouw kart uitje ook terecht bij SkagaVenture in Schagen. Hier race je in elektrische karts over de 300 meter lange indoor kartbaan. Een unieke ervaring voor jong en oud. Zo zijn er nog vele andere leuke activiteiten hier te beleven. Combineer jouw favoriete activiteiten en stel je hele dag zelf samen. Bezoek daarom zeker SkagaVenture voor een volledig verzorgde dag uit.

Karten nabij Bovenkarspel is veilig voor iedereen

Het leukste aan karten in de buurt van Bovenkarspel is dat het tof en veilig is voor elke deelnemer van de race, ongeacht je leeftijd of kart ervaring. Elke deelnemer van de race krijgt een veiligheidsinstructie voor de race start om ervoor te zorgen dat iedereen leuk en veilig kan racen. Aan de hand van deze instructies leer jij meer over de regels, de kartbaan en de kart. Zo kan elke racer een onvergetelijke dag beleven.

Karten in de buurt van Bovenkarspel: het gaafste groepsuitje

Als je van plan bent om binnenkort een evenement of uitje voor een groep te organiseren is karten nabij Bovenkarspel de perfecte activiteit. Karten is de ultieme activiteit voor het vieren van kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een spannende dag beleven met vrienden. Omdat er verschillende arrangementen beschikbaar zijn, is er altijd wel een optie die past bij jouw wensen. Plan je bezoek gemakkelijk online en reserveer direct jullie geweldige groepsuitje.

4 tips die jou helpen kiezen om te karten nabij Bovenkarspel

  • Beleef een onvergetelijke race op de indoor kartbaan
  • Jong en oud kunnen genieten van een race
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten nabij Bovenkarspel is veilig voor iedereen

Praktische informatie voor karten nabij Bovenkarspel

HappyDays

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

Veel gestelde vragen over Bovenkarspel, Noord-Holland

Welke kartbanen zijn er nabij Bovenkarspel?

Je kunt nabij Bovenkarspel in Noord-Holland karten bij HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten in Bovenkarspel?

Nabij Bovenkarspel kun je indoor karten bij HappyDays in Grootebroek.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen karten?

De minimumleeftijd om te mogen karten verschilt per kartbaan. Meestal hanteren kartbanen een minimale lengte van ongeveer 1.40 meter. Let op: dit kan per kartbaan verschillen. Raadpleeg daarom de informatie van de kartbaan die jij wilt bezoeken.