Karten in Beverwijk

Karten in Beverwijk

Liefhebbers van snelheid opgelet. Het is tijd om een onvergetelijke dag te beleven op de meest fantastische kartbanen in Noord-Holland. Karten nabij Beverwijk is het perfecte uitje voor elke gelegenheid. Ontdek snel alle mogelijkheden voor de gaafste circuits.

Indrukwekkende kartbanen nabij Beverwijk

Karten in de buurt van Beverwijk kan bij vele fantastische kartbanen. Voor een onvergetelijke ervaring moet je zeker bij HappyDays en SkagaVenture zijn. Hier kan je namelijk niet alleen komen karten, maar geniet je ook nog van vele andere gave activiteiten. Dit is zeker de rit waard!

In Schagen kart je bij SkagaVenture op een indoor kartbaan. Dit circuit is 300 meter lang en uitdagend voor elke karter. Je kart hier in elektrische karts. Op 40 minuten rijden vanaf Beverwijk beleef jij nu zelf deze geweldige ervaring. Zoals eerder vermeld kan je hier volop genieten van diverse activiteiten en wordt het zeker een geslaagde dag.

Je kan ook terecht in Grootebroek bij HappyDays voor zo’n fantastisch kart uitje. Hier race je in elektrische karts over de 400 meter lange kartbaan. Ideaal voor iedereen met volle snelheid wil karten. Deze locatie is 50 minuten van Beverwijk vandaan en zeker het bezoeken waard. Je kan hier namelijk kiezen uit 18 activiteiten! Zo maak jij er een spectaculaire dag van met de allerleukste activiteiten.

Karten nabij Beverwijk is veilig en leuk voor elke karter

Karten nabij Beverwijk is mogelijk voor iedereen! Daarnaast is het ook erg veilig. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen al komen karten bij SkagaVenture. Hier geldt ook een minimale lengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar wel een minimale lengte van 1.40m.

Er worden vooraf een aantal veiligheidsinstructies doorgenomen. Zo zorgen de medewerkers ervoor dat jij volop kan genieten en veilig kan karten nabij Beverwijk. Je leert hoe de kart werkt en wat de regels zijn. Ook krijg je een helm voor extra veiligheid. De medewerkers blijven aanwezig om een oogje in het zeil te houden tijdens het uitje.

3 redenen waarom jij wilt karten nabij Beverwijk

  • Een bijzonder uitje in multi-activity locaties
  • Karten is geschikt voor elke leeftijd en diverse gelegenheden
  • Een fantastische maar ook veilige activiteit

Praktische informatie karten nabij Beverwijk

Kom zeker karten in de buurt van Beverwijk bij:

HappyDays Noord-Holland

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

 

Veel gestelde vragen over Beverwijk

Waar kan ik komen karten nabij Beverwijk?

Karten nabij Beverwijk, Noord-Holland kan op meerdere kartbanen maar ga zeker naar SkagaVenture in Schagen en HappyDays in Grootebroek.

Kan ik indoor of outdoor karten nabij Beverwijk?

De kartbanen van SkagaVenture en HappyDays zijn beide indoors.

Hoe oud moet ik zijn om te karten nabij Beverwijk?

Bij SkagaVenture geldt een minimale leeftijd van 8 jaar en minimumlengte van 1.35m. Bij HappyDays is er geen minimale leeftijd, maar moet je wel 1.40m zijn.