Karten in Groningen (stad)

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Groningen (stad)

Karten in Groningen

Snelheidsduivels in Groningen opgelet! Karten in Groningen is de ultieme activiteit om de adrenaline door je lichaam te laten gieren. Houd je van snelheid, competitie en uitdaging? Kom dan zeker karten in Groningen. Trommel al jouw vrienden, familie en collega’s op voor een onvergetelijke dag met karten in Groningen.

Ontdek de leukste kart locaties in Groningen

Als je wilt karten in Groningen ben je verzekerd van een fantastische tijd. In Groningen is er een uitdagende kartbaan te vinden waar jij je kart skills kunt laten zien. Bij de kartbaan Kartracing en bowling Groningen beleef je de meest fantastische avonturen. Met een indrukwekkende lengte van 800 meter kunnen alle racemonsters hun geluk niet op. Ga jij shinen op het asfalt zoals Max Verstappen tijdens het karten in Groningen?

Op de indoor kartbaan van Kartracing en bowling Groningen is er van alles te beleven. Ga vol gas op de rechte stukken en test je stuur skills in de tactische bochten. Er is zelfs een spectaculaire fly-over op het circuit. Ben jij klaar om je gaspedaal vol in te trappen? Laat de innerlijke Formule 1-coureur in je los tijdens karten in Groningen en laat zien wie de Verstappen van jouw groep is.

Indoor karten in Groningen

Wanneer je komt indoor karten in Groningen heb je gegarandeerd veel plezier. Het grootste voordeel van indoor karten is dat het altijd een geslaagd uitje is. Je dag zal niet in de soep lopen door slecht weer. Indoor karten in Groningen kan namelijk altijd doorgaan, ongeacht het weer. Regen, harde wind of sneeuw: met indoor karten in Groningen beleef je hoe dan ook een fantastische tijd omdat je niet afhankelijk bent van het weer.

Karten in Groningen is veilig voor iedereen

Een groot voordeel aan karten in Groningen is dat deze activiteit veilig is voor elke deelnemer van de race. Jong, oud, ervaren karter of kom je voor het eerst karten: met karten in Groningen kan iedereen meedoen op een veilige en leuke manier. 

Voordat de race start ontvangt elke racer veiligheidsinstructies van een van de werknemers van de kartbaan. Tijdens deze instructie krijg je uitleg over de karts, de kartbaan en de regels. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat iedereen veilig kan racen. Misschien krijg je zelfs wel wat handige tips om een snellere tijd neer te zetten!

Karten in Groningen voor kinderen

Het leuke aan karten in Groningen is dat ook de allerkleinsten mee kunnen doen. Voor de kleinste snelheidsduivels zijn er namelijk speciale kinderkarts beschikbaar. Deze kinderkarts hebben minder power, waardoor ze minder snel gaan. De kinderen kunnen op deze manier niet de controle over de kart verliezen. Ook krijgen de kinderen tijdens het kinderkarten een passende en goedgekeurde helm om het racen veilig te laten verlopen. 

Het ultieme groepsuitje: karten in Groningen

Wanneer je van plan bent om een groepsuitje te organiseren in Groningen is karten een hele goede optie. Iedereen kan namelijk – ongeacht leeftijd of skills – veel plezier beleven tijdens karten in Groningen. Op deze manier is dit uitje leuk voor elke deelnemer. Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of wil je gewoon een spannende dag met vrienden beleven? Met karten in Groningen wordt het een geslaagd uitje! 

Karten in Groningen is het ultieme uitje voor groepen, omdat het ook goed is voor team building. Zo heb je niet alleen een fantastische dag, maar verbeter je ook de band met je vrienden, familie of collega’s. Claim jij de hoogste plek op het scorebord? Er is maar één manier om daarachter te komen.

Kinderfeestje tijdens karten in Groningen

Wil je een kinderfeestje vieren in Groningen maar weet je nog niet wat je wilt doen? Kom dan zeker karten in Groningen! Karten is een spannende activiteit voor de kinderen waarmee ze erg veel plezier en actie kunnen beleven. Wanneer je op zoek bent naar een actief en competitief kinderfeestje is karten de ideale activiteit. Omdat er speciale kinderkarts beschikbaar zijn en de kinderen veiligheidsinstructies ontvangen is deze activiteit ook erg veilig voor kinderen.

Snacks en drankjes na het karten in Groningen

Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. Dit kan bij Kartracing & Bowling Groningen waar wat lekkers is voor elk soort trek. Zo kan je er onder andere mini-grillen, genieten van een flinke burger of lekker een bittergarnituur bestellen. Vanaf het Grand Café heb je indrukwekkend uitzicht op zowel het kartcircuit als de bowlingbaan. Je kunt hier gezellig zitten en genieten van een hapje en drankje met je vrienden, familie of collega’s. Of geniet van een koud drankje aan de bar tussen de kartheats door.

Kom je met een groot gezelschap? Dan is er de mogelijkheid om het Bruin Café af te huren. Dit sfeervolle café heeft een grote bar, tafeltjes en gaaf uitzicht op de kartbaan. Het is de ideale plek voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeest of andere feestelijke gelegenheden. Jullie gaan zeker niet met een lege maag naar huis na het karten in Groningen!

5 redenen waarom je wilt karten in Groningen

  • Er zijn verschillende karts beschikbaar, dus jong en oud kunnen genieten van een race
  • Race op een fantastisch indoor circuit
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten is veilig en leuk voor iedereen
  • Geniet van een heerlijk hapje en drankje voor of na de race

Praktische informatie over karten in Groningen

Het adres van Kartracing & Bowling Groningen is:

Kartracing & Bowling Groningen

Kardingerweg 50, 9735 AH Groningen

 

Veel gestelde vragen over Groningen (stad)

Waar kan ik karten in Groningen?

In Groningen, Groningen vind je 1 kart venue genaamd Kartracing & Bowling Groningen.

Wat kan ik verwachten van een dagje karten in Groningen?

Tijdens een dagje karten in Groningen beleef je een dag om nooit te vergeten. De kartbaan is sensationeel en uitdagend voor elke racer, ongeacht de leeftijd of skills. Om de veiligheid te waarborgen krijgt elke racer een veiligheidsinstructie voor de race begint.

Is de kartbaan in Groningen indoor of outdoor?

De kartbaan Kartracing & Bowling Groningen in Groningen is indoor.

Hoe lang is de kartbaan in Groningen?

De kartbaan in Groningen heeft een lengte van 800 meter.