Karten in Groningen kun je in deze steden

Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Groningen heeft iets voor alle kartliefhebbers!

Bewoners van Groningen en toeristen hebben geluk: deze provincie heeft iets voor alle kartliefhebbers! De twee kartbanen die zich in Groningen bevinden, zijn te vinden in Groningen stad en Ulrum. Beide kartbanen zijn goed te bereiken, en waar de een een indoor kartbaan bevat, heeft de ander een buitencircuit. Dit betekent dat je bij elke weersomstandigheid in Groningen terecht kan voor een spannend dagje karten!

Twee lange, uitdagende kartbanen!

Dat Groningen twee uitdagende kartbanen heeft, is alleen al te herkennen aan de lengte van beide circuits. Kartbaan Ulrum is met 600 meter uitdagende, lange outdoor kartbaan waar je jouw heat kan afsluiten met een heerlijke BBQ. Daarnaast heeft Groningen een 800 meter lange indoor kartbaan in de stad. Kartracing & Bowling Groningen beschikt niet alleen over een vette fly-over, je racet ook nog eens door een tunnel! Plan je bezoek vandaag nog en je krijgt geen spijt!

Veel gestelde vragen over karten in Groningen

Ja, ook kinderen kunnen karten in Groningen. Raadpleeg de regels van jouw kartbaan voor meer informatie omtrent de minimumlengte voor kinderen.

Jazeker, groepen kunnen gebruik maken van speciale arrangementen om te komen karten in Groningen.

Ja, je kunt na het karten een heerlijk hapje eten en wat drinken.