Karten in Enkhuizen

Karten nabij Enkhuizen

Als je op zoek bent naar de perfecte gelegenheid om je innerlijke F1-coureur te ontketenen, hoef je niet verder te zoeken. Karten in de buurt van Enkhuizen, Noord-Holland is in dat geval, de perfecte activiteit voor jou. De adrenaline die je krijgt van het racen in een kart is onbeschrijfelijk. Trommel jouw vrienden, familie en collega’s op voor een dag om nooit meer te vergeten.

Waar kan je karten nabij Enkhuizen?

In de buurt van Enkhuizen vind je de kartbaan HappyDays in Grootebroek. Op de 400 meter lange indoor kartbaan race je in traditionele karts over adembenemende rechte stukken en test je je stuur skills met de verbazingwekkende bochten. Ben jij klaar voor een uitje boordevol actie? Bij HappyDays ben je aan het juiste adres.

Karten vlakbij Enkhuizen is veilig voor iedereen

Karten in de buurt van Enkhuizen is leuk en veilig voor alle racers, ongeacht leeftijd of skills. Daag je vrienden, familie of collega’s uit, en bewijs dat jij de beste coureur bent. Elke deelnemer van de race krijgt een veiligheidsinstructie voor de race start om ervoor te zorgen dat iedereen leuk en veilig kan racen. Deze instructies helpen om de regels, de kartbaan en de kart te begrijpen.

Karten nabij Enkhuizen: het leukste groepsuitje

Organiseer je binnenkort een evenement of een uitje voor een grote groep mensen? Karten nabij Enkhuizen is de perfecte activiteit voor het vieren van kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Maar ook erg leuk om gewoon een dagje met vrienden te doen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waardoor er altijd een geschikte optie is voor jou. Zorg ervoor dat je jouw bezoek plant en reserveer van te voren je tickets om teleurstelling te voorkomen.

4 tips die jou helpen kiezen om te karten nabij Enkhuizen

  • Beleef een onvergetelijke race op de indoor kartbaan
  • Jong en oud kunnen genieten van een race
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten nabij Enkhuizen is veilig voor iedereen

Praktische informatie voor karten nabij Enkhuizen

HappyDays

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

Veel gestelde vragen over Enkhuizen, Noord-Holland

Welke kartbanen zijn er nabij Enkhuizen?

Je kunt nabij Enkhuizen in Noord-Holland karten bij HappyDays.

Kan ik indoor of outdoor karten in Enkhuizen?

Nabij Enkhuizen kun je indoor karten bij HappyDays.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen karten?

De minimumleeftijd om te mogen karten verschilt per kartbaan. Meestal hanteren kartbanen een minimale lengte van ongeveer 1.40 meter. Let op: dit kan per kartbaan verschillen. Raadpleeg daarom de informatie van de kartbaan die jij wilt bezoeken.