Karten in Drenthe kun je in deze steden

Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Karten in Drenthe: een onvergetelijke ervaring!

Bij een bezoek aan Drenthe hoef je niet lang te zoeken naar een kartbaan: Kartcircuit Pottendijk is namelijk de enige kartbaan in de provincie. Dat wil niet zeggen dat Drenthe tekort komt, Kartcircuit Pottendijk is namelijk een uitdagende en spannende outdoor kartbaan die je na je bezoek niet snel vergeet! Dit vlakbij Emmen gelegen circuit biedt een echte race-experience aan al haar bezoekers. Voel de wind in je haren terwijl je jouw vrienden inhaalt!

Outdoor kartbaan van 1 kilometer lang!

Een belangrijke reden om Kartcircuit Pottendijk niet te vergeten is de lengte van het circuit. Deze outdoor kartbaan is namelijk meer dan 1 kilometer lang. Zo voelt iedere ronde als een compleet nieuwe race. De lange, rechte geven je de mogelijkheid om de topsnelheid van je kart te behalen waardoor je het echte Formule 1-gevoel krijgt! Wacht niet langer en plan je volgende bezoek!

Veel gestelde vragen over karten in Drenthe

Op de kartbaan in Drenthe race je outdoors (buiten).

De minimale leeftijd die gehanteerd wordt om te karten in Drenthe is 12 jaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de houding van je lichaam om er zeker van te zijn dat je veilig kan karten in de karts.