Facebook
WhatsApp

SkagaVenture

4.5
4.5/5

Veilig en verantwoord E-karten bij SkagaVenture!

Highlights

Kom veilig en verantwoord E-karten! Schoon voor de natuur, geen stank en lekker veilig!

Voor de echte snelheidsduivels is op iedere kart een boost button die je helpt bij inhaalmanoeuvres!

Ook als je zelf geen heat rijdt, kan je genieten van de race vanuit het restaurant!

Beschrijving

SkagaVenture in Schagen, Noord-Holland is de perfecte kartbaan voor alle waaghalzen onder ons. Deze indoor kartbaan staat bekend om zijn uitdagende bochten en is geschikt voor jong en oud. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent, bij SkagaVenture karten is voor iedereen gaaf.

"Een fantastische locatie met veel leuke activiteiten!"
Valerie
Local expert

Vanaf

€ 14.50

Tickets

2x karten

19,90

1x karten & 1x lasergamen

20,00

Locatie

Witte Paal 3k, Schagen, Nederland

Veel gestelde vragen

Karten bij SkagaVenture is mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.35m.

De indoor kartbaan van SkagaVenture is 300 meter lang.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over SkagaVenture

SkagaVenture karten

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte kartbaan voor jouw volgende activiteit, is de kartbaan van SkagaVenture jouw antwoord. Deze locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk uitje. De indoor kartbaan heeft een lengte van 300 meter.

Elektrisch karten bij SkagaVenture

Naast dat karten bij SkagaVenture super leuk is, is karten bij de locatie in Schagen ook nog eens goed voor het milieu. Bij SkagaVenture race je in elektrische karts. Deze zijn beter voor het milieu en zijn daarnaast ook nog eens super snel.

De karts hebben een boost-knop. Deze kan ingedrukt worden om zo wat extra speed te krijgen door de bochten. Plezier en snelheid beleef je zeker bij een SkagaVenture karten uitje.

Leuk voor jong en oud

SkagaVenture is de perfecte kartbaan voor het vieren van kinderfeestjes of het organiseren van een familie uitje. De karts zijn geschikt voor alle leeftijden. Om mee te kunnen racen, moeten de kinderen minimaal 8 jaar oud zijn en een minimale lengte van 1.35 meter hebben.

Verschillende activiteiten bij SkagaVenture

Naast karten bij SkagaVenture, kun je bij deze locatie ook andere locaties boeken. Combineer jouw kart uitje met een lasergame activiteit of een jump avontuur. SkagaVenture heeft een breed aanbod aan verschillende deals. Bekijk het aanbod en boek jouw volgende uitje.

Na SkagaVenture karten een hapje eten en drinken

Bij de locatie zit ook een restaurant waar je een hapje of drankje kunt bestellen. Perfect om even bij te komen van jouw SkagaVenture karten avontuur. Bovendien heb je vanaf het restaurant uitzicht op de kartbaan – zeker leuk voor wanneer je nog wilt nagenieten van jouw SkagaVenture karten uitje.

Ben jij klaar voor een onvergetelijk kart avontuur in SkagaVenture? Kies jouw favoriete deal en boek jouw volgende uitje.

Vanaf

€ 14.50