Facebook
WhatsApp

Planet Awesome Nijmegen

4.1
4.1/5

Unieke bochten en een multi-level kartcircuit!

Highlights

Laat jouw kartskills zien op speciaal ontworpen baan voor elektrische karts van Planet Awesome!

De kartbaan bevat een aantal uitdagende en bijzondere bochten. De kombocht is uniek in zijn soort en is op zichzelf het bezoek al waard!

De elektrische karts zijn voorzien van een speciale boost knop. Deze knop is iedere 30 seconden te gebruiken en helpt je tegenstanders in te halen!

Beschrijving

Voor een kartbaan met unieke bochten en bijzondere karts moet je bij Planet Awesome zijn in Nijmegen, Gelderland. Deze multi-level kartbaan is uitdagend voor ervaren karters en biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor beginners. De kombocht is uniek in zijn soort op geen andere plek in Nederland te vinden. Iedere kart is uitgerust met een speciale boost knop die je kan inzetten wanneer je jouw tegenstanders wil inhalen. Planet Awesome is daarnaast perfect voor teamuitjes, vriendengroepen of families. Combineer jouw heat karten met een rondje lasergamen, bowlen of Glow in the Dark golf!

"Toffe kartbaan en leuke andere activiteiten te doen! Het perfecte dagje weg in Nijmegen."
Merel
Local expert

Vanaf

€ 34

Tickets

2x E-karten

34,00

3x E-karten

50,00

Locatie

Planet Awesome Nijmegen, Energieweg 102, 6541 CZ Nijmegen, Nederland

Veel gestelde vragen

Om te mogen karten bij Planet Awesome Nijmegen moet je minimaal 1.40m zijn.

De indoor kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is 310 meter lang.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over Planet Awesome Nijmegen

Karten bij Planet Awesome Nijmegen in elektrische karts

Het meest fantastische uitje in Nijmegen is ook milieubewust. E-karten bij Planet Awesome Nijmegen is namelijk hét uitje. Bij deze elektrische karts vind je ook een boosterbutton waarmee je extra veel vaart kan maken. Perfect voor wanneer jij jouw tegenstanders wilt inhalen en net nog even extra snelheid wilt maken.

Indoor e-karten bij Planet Awesome Nijmegen

De kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is indoors en heeft een lengte van 310 meter lang. Het is een circuit verspreid over 2 levels en bevat ook een flyover. Zo is elke ronde op deze kartbaan een uitdaging.

E-karten bij Planet Awesome Nijmegen is veilig

Om te mogen karten bij Planet Awesome Nijmegen zijn er een aantal voorwaarden. Dit is om de veiligheid te waarborgen. Zo moet je verplicht dichte schoenen dragen en geldt er een minimum lengte van 1.40m.

Daarnaast ontvangt iedereen veiligheidsvoorschriften voordat de heat start. Hier leer je alles over de regels, de kartbaan en hoe de kart werkt. Nadat de werknemer dit heeft verteld is het tijd om te gaan racen. Zet je helm op en maak je klaar voor een veilige race.

Meerdere activiteiten mogelijk bij Planet Awesome Nijmegen

Bij Planet Awesome Nijmegen kan je van meerdere activiteiten komen genieten. Zo kan je komen bowlen, lasergamen en minigolfen. Combineer karten met een van deze activiteiten voor dubbel zoveel plezier in Nijmegen.

Eet- en drinkgelegenheid

Bij Planet Awesome Nijmegen geniet je ook van de heerlijkste hapjes en drankjes. Dit kan op het horecaplein. Wel zo fijn na een intensieve race op de kartbaan. Geniet nog langer na van de race onder het genot van een hapje en een drankje.

Maak je klaar voor een onvergetelijk uitje in Nijmegen

Boek nu jouw tickets om te karten of een andere leuke combideal bij Planet Awesome Nijmegen. Geniet volop van het leukste uitje samen met vrienden, familie en collega’s. Ontdek nu of jij de volgende F1-coureur bent.

Vanaf

€ 34