Facebook
WhatsApp

HappyDays Noord-Holland

4.1
4.1/5

Karten is slechts het begin van je uitje!

Highlights

Daag je vrienden uit op de kartbaan of moedig ze aan vanaf de brug. Het natuurlijke licht op de indoor kartbaan maakt het helemaal af.

Van karten krijg je honger. Kies daarom na jouw heat bij HappyDays uit één van de zes restaurants!

Jouw uitje houdt niet op nadat je de kart uitstapt. Beleef nog meer avontuur met een van de andere achttien andere activiteiten bij HappyDays.

Beschrijving

Je uitje bij HappyDays Noord-Holland in Noord-Holland is de ideale locatie voor jouw volgende uitje. Je begint misschien met een uitdagend rondje karten, maar dat is niet de enige mogelijkheid in Grootebroek.

"Een geweldige locatie voor een uitje met de kids!"
Niels
Local expert

Vanaf

€ 13.50

Over HappyDays Noord-Holland

Meerdere activiteiten bij HappyDays in Noord-Holland

Er zijn 18 activiteiten mogelijk bij HappyDays. Dit is waarom jouw bezoek aan HappyDays onvergetelijk wordt. Combineer jouw kart uitje met andere leuke activiteiten zoals paintballen of een escape room. Een ding is zeker, er is altijd een passende activiteit voor jou.

Mogelijkheden voor elke gelegenheid 

HappyDays is de ideale locatie voor jouw volgende uitje met vrienden, familie of collega’s. Of je nu een kinderfeestje, familie uitje of een bedrijfsuitje wilt organiseren – het kan allemaal bij HappyDays. Ontdek welk arrangement bij jou past en maak je klaar voor een onvergetelijke dag. Jong en oud beleven de leukste tijd bij HappyDays in Noord-Holland.

Eten en drinken

Maak na een heat karten een pitstop bij een van de zes restaurants. Hier geniet je van heerlijke hapjes en/of drankjes. Je zal in ieder geval niet met een lege maag vertrekken.

Kom ook zo’n unieke dag beleven bij HappyDays – de leukste locatie voor een geslaagd uitje. Boek gemakkelijk en online jouw tickets.

Vanaf

€ 13.50