Facebook
WhatsApp

Adventure Eefde

4.4
4.4/5

Karten in Eefde doe je bij Adventure Eefde

Highlights

Ben jij de beste outdoor coureur van je vrienden? Op deze kartbaan kom jij erachter!

Adventure Eefde heeft voor ieder wat wils. De verschillende arrangementen zorgen dat jouw uitje precies klopt!

Voor kinderen zijn speciale karts en heats beschikbaar. Hierdoor kan het hele gezin op een veilige manier plezier maken!

Beschrijving

Adventure Eefde is de spannendste outdoor kartbaan. Ervaar de volle kracht van outdoor karten op de 600 meter lange baan. Ontdek deze waanzinnige kartbaan nu.

"Donna"
Waanzinnige kartbaan voor outdoor karten. Snelle rechte stukken en gave bochten.
Local expert

Vanaf

Tickets

1x karten & klettersteigen

30,00

1x karten & klettersteigen

36,00

1x kinderkarten

10,00

3x karten

42,00

Locatie

Adventure Eefde, Elzerdijk, Eefde, Nederland

Veel gestelde vragen

Om te mogen karten geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 1.35m. Om te mogen duo-karten dient de bijrijder minstens 3 jaar te zijn. Er gelden ook enkele kledingvoorschriften: het dragen van dichte schoenen en een lange broek is verplicht bij Adventure Eefde.

De kartbaan van Adventure Eefde is 600 meter lang.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over Adventure Eefde

Als je denkt aan avontuur, dan denk je aan outdoor karten bij Adventure Eefde. Adventure Eefde beschikt over een outdoor kartbaan van 600 meter. Laat de innerlijke race coureur in je los terwijl je één wordt met de natuur op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde. Check de deals en ga karten bij Adventure Eefde!

Waarom jij wilt karten bij Adventure Eefde
Karten is een sportief uitje dat gegarandeerd zorgt veel plezier en spanning. Karten in Eefde bij Adventure Eefde is leuk voor jong en oud dan wel beginnende als gevorderde coureurs. Je kunt bij Adventure Eefde terecht voor elke gelegenheid. Gaat het om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of ben je gewoon op zoek naar een leuke actief activiteit met vrienden? Bij Adventure Eefde beleef je hoe dan ook een geslaagde dag.

Karten op een uitdagende outdoor kartbaan in Eefde
Op de 600 meter lange outdoor kartbaan kan jij je beste kart skills showen! Met de nieuwe karts race je supersnel over de moderne kartbaan op rechte stukken. In de uitdagende, technische bochten worden jouw stuurkunsten echt op de proef gesteld. Eén ding is zeker: met karten in Eefde breng je jouw kart skills naar een ongekend niveau.

Karting Eefde in duo-karts
Voor de jongste coureurs is er bij Adventure Eefde ook genoeg plezier en avontuur te beleven. De allerkleinste coureurs mogen namelijk vanaf drie jaar oud als bijrijder mee in een duo-kart. Zo kunnen zowel de allerkleinsten als grote snelheidsduivels racen over het circuit van Adventure Eefde.

Zes redenen om te karten bij Adventure Eefde

  • Karting bij Adventure Eefde is leuk voor jong en oud.
  • Geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde racers.
  • Adventure Eefde beschikt over duo-karts zodat ook de kleine coureurs mee kunnen.
  • Diverse kart arrangementen om uit te kiezen.
  • Maak een combinatie van outdoor karten en klimmen voor nog meer avontuur.

Is Adventure Eefde geschikt voor het vieren van een kinderfeestje?
Zeker! Bij Adventure Eefde beleven kinderen van jong tot oud een avontuurlijke en gewaagde dag. Laat de adrenaline stijgen terwijl de kinderen tegen elkaar racen. Karten is een competitieve activiteit wat voor kinderen echt een uitdagend uitje wordt. Ben je dus op zoek naar een actief en aangrijpend kinderfeestje, kom dan karten bij Adventure Eefde. Het zal een kinderfeestje worden die de kinderen niet zullen vergeten.

Lees meer over waarom karten het ideale kinderfeestje is.

Indoor of outdoor karting bij Adventure Eefde?
Adventure Eefde beschikt over een outdoor kartbaan. Met outdoor karten beleef je een sensationele dag. De outdoor kartbaan bestaat uit rechte stukken waar jij flink je gaspedaal kunt intrappen, maar ook bochten waar je tactisch doorheen moet racen.

Welke voordelen heeft outdoor karten?
Outdoor karten heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel van outdoor karten is dat je harder kan racen dan met indoor karten. Outdoor karting is daarom geliefd onder de échte snelheidsduivels. Bij indoor karten is de maximale snelheid tijdens het racen rond de 50 á 60 km per uur. Met outdoor karten kun je nog harder racen. De snelheid op de outdoor kartbaan loopt op tot maar liefst 70 km per uur. Een ander voordeel is dat je veel meer ruimte hebt. Je kunt in het gras naast de baan belanden indien nodig. Als je de innerlijke Formule-1 coureur in je naar boven wil laten komen moet je zeker komen karten bij Adventure Eefde.

Welke andere activiteiten zijn er bij Adventure Eefde?
Adventure Eefde beschikt over nog meer avontuurlijke activiteiten naast outdoor karten. Zo kunnen zowel jong als oud lekker klauteren in het klimpark. Dit is leuk voor beginnende maar ook gevorderde klimmers. Op gokartingtickets.nl kan je deze twee activiteiten met elkaar combineren. Stel je eigen uitje samen dat helemaal aangepast is aan jouw wensen en behoeften bij Adventure Eefde. Stel nu een deal samen!

Veel gestelde vragen over de kartbaan van Eefde
Wat is de minimumleeftijd om te mogen karten in Eefde bij Adventure Eefde?
Vanaf 8 jaar ben je van harte welkom om te karten bij Adventure Eefde in een kinderkart. Wanneer je 12 jaar of ouder bent kan je in een volwassen kart racen.

Wat is de minimumlengte om te mogen karten in Eefde bij Adventure Eefde?
Er geldt een minimum lengte van 1,35 meter om te mogen karten in een kinderkart. Wanneer je 1,40 meter of langer bent mag je racen in een volwassen kat.

Is karten verantwoord voor kinderen?
Karten bij Adventure Eefde is veilig en verantwoord voor kinderen. De vriendelijke werknemers van Adventure Eefde doen er veel aan om de veiligheid van eenieder te waarborgen.

  • Bij aanvang geven de medewerkers duidelijke instructies over het outdoor karten.
  • Kinderen krijgen een neksteun en passende, goedgekeurde helm.
  • De medewerkers wijzen een racekart toe die past bij de lengte en leeftijd van het kind. Kinderkarts kunnen minder hard racen, hebben minder kracht en zijn ook kleiner.
  • Er zijn aparte banen voor kinderen.

Kinderen kunnen dus op een veilige en verantwoordelijke manier karten in Eefde bij Adventure Eefde! Bekijk hier direct alle deals.

Kan ik een groepsarrangement boeken voor karting bij Adventure Eefde?
Adventure Eefde is een zeer geschikte locatie voor een groepsuitje. Zo worden er onder andere personeelsfeestjes en vrijgezellenfeestjes gevierd. Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische activiteit ben je bij Adventure Eefde aan het juiste adres. Race vol gas over het outdoor circuit en laat aan jouw vrienden, familie of collega’s zien dat jij de snelste lap kunt racen.

Zijn er aspecten om rekening mee te houden met karting bij Adventure Eefde?
Er zijn enkele aspecten waar rekening mee gehouden moet worden om te mogen karten in Eefde. Er geldt een minimumleeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 1,35 meter. De bijrijder van een duo-kart moet minimaal 3 jaar of ouder zijn. Daarnaast is het verplicht om aan de kledingvoorschriften te voldoen. Wanneer je komt karten in Eefde moet je dichte schoenen en een lange broek dragen.

Vanaf