Klantenservice - Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder het antwoord op je vraag. Kun je je antwoord niet vinden of spreek je liever een van onze medewerkers? Neem dan telefonisch of via het mailformulier contact met ons op.

Algemeen

Op GoKartingTickets.nl vind je alle kartbanen van Nederland en België. Boek eenvoudig en snel tickets voor jouw gewenste kartbaan.

Gokartingtickets.nl is onderdeel van Briq Bookings BV.

Ons adres is:
Industrieweg 58
3606 AS Maarssen

Kvk: 72395745.

Bestellen en bevestiging

Het is niet mogelijk om meedere kartdeals van verschillende kartbanen in één keer te bestellen. Je kunt per kartbaan een bestelling plaatsen. 

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw.

Betalen kan op dit moment veilig en snel via iDeal. Je betaald daarmee met je eigen bank. Dit kan zowel via mobiel als computer.

Het is niet mogelijk om een deal via de telefoon te reserveren. Uiteraard helpen onze medewerkers van de klantenservice je graag telefonisch om de deal online te reserveren.

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met incheckcode. Laat deze incheckcode zien tijdens het inchecken op de kartbaan.

Printen is niet nodig. Laat tijdens het inchecken de bevestigingsmail met incheckcode zien bij de receptie van de kartbaan.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en onze klantenservice neemt contact met je op.