Karten in Maarssen

Karten nabij Maarssen

Liefhebbers van snelheid en actie opgelet! Heb jij zin om een spannende dag vol competitie te beleven in Maarssen, Utrecht? Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een dagje karten nabij Maarssen. Jullie zullen nog lang napraten over de fantastische tijd die jullie hebben gehad op de kartbaan nabij Maarssen.

Bezoek de fantastische kartbaan nabij Maarssen

In de buurt van Maarssen vind je de Kartfabrique in Utrecht. Als je op zoek bent naar adrenaline en bloedstollende race actie is de Kartfabrique the place to be! Je kart op een toffe locatie, de kartbaan is namelijk gevestigd in een oude fabriek.

Met 750 meter aan scherpe bochten en stimulerende rechte stukken beleef je gegarandeerd raceplezier. De indoor kartbaan van Kartfabrique is daarmee de langste indoor kartbaan in Nederland. Hier beleef je de meest zenuwslopende races terwijl je over de baan scheurt. Dit is het ultieme circuit om jouw kart skills nog verder te ontwikkelen.

Via de Go-Kart Racing Club app houd jij jouw resultaten bij. Klik je telefoon in het stuur en houd jouw snelheid bij terwijl je racet. Zo kan jij jouw voortgang in de gaten houden en opscheppen over jouw snelle heats.

Indoor karten nabij Maarssen

Als je op zoek bent naar een indoor kartbaan nabij Maarssen ben je bij Kartfabrique aan het juiste adres. De geur van benzine en het geluid van de karts geven je een echt Formule 1-gevoel.

Ben jij de eerste die de finish line bereikt? Er is maar een manier om daarachter te komen. Boek snel jouw tickets voor een dagje karten nabij Maarssen.

Karten vlakbij Maarssen: het ideale groepsuitje

Karten nabij Maarssen is het leukste uitje voor iedereen. Of je nou een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje wilt organiseren: op de kartbaan in de buurt van Maarssen beleeft iedereen een fantastische tijd.

Kinderkarten nabij Maarssen

Wat karten nabij Maarssen zo leuk maakt, is dat ook de kleinste snelheidsduivels mee kunnen tijdens dit uitje. Karten is namelijk ook waanzinnig leuk voor de allerkleinsten. Voor de kinderen zijn er speciale kinderkarts beschikbaar. Deze karts hebben minder power en gaan daarom minder snel.

Karten nabij Maarssen is daarom ook een zeer geschikte optie voor een kinderfeestje. De kinderen kunnen een spannende en competitieve dag beleven tijdens karten nabij Maarssen. Ze zullen nog dagenlang napraten over het plezier wat ze hebben ervaren.

Veilig karten nabij Maarssen

Buiten dat karten gaaf is voor elke leeftijd, is het ook nog eens erg veilig. Elke racer ontvangt veiligheidsinstructies voor de heat begint, zodat iedereen een gave en veilige race kan beleven. Tijdens deze instructies leer je meer over de kart, kartbaan en de regels tijdens het karten.

Wellicht zal één van de aanwezige race coaches je nog wel wat tips geven. Wedden dat jij in de voetsporen van Max Verstappen kan treden? Beleef een veilige en te gekke dag met karten in de buurt van Maarssen.

4 redenen waarom jij moet komen karten nabij Maarssen

  • Beleef een adembenemende race op de 750 meter lange indoor kartbaan
  • Jong en oud kunnen genieten van een race
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten nabij Maarssen is veilig voor iedereen

Praktische informatie over karten in de buurt van Maarssen

Het adres van Kartfabrique nabij Maarssen is:

Kartfabrique

Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Veel gestelde vragen over Maarssen, Utrecht

Welke kartbaan is er te vinden in Maarssen?

Nabij Maarssen kun je karten in Utrecht (stad) bij de Kartfabrique. Deze kartbaan is gevestigd in een originele locatie: je kart namelijk in een oude fabriek.

Is er een minimumleeftijd om te mogen karten op de kartbaan nabij Maarssen?

Nee, er is geen minimumleeftijd. Wel is er een minimale lengte om te mogen karten. Karten is mogelijk vanaf 1.35m.

Is de kartbaan nabij Maarssen indoor of outdoor?

Deze kartbaan is indoor.

Hoelang duurt een heat (een ronde karten)?

Een heat karten duurt 10 minuten.