Karten in Friesland kun je in deze steden

Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Friesland heeft twee kartbanen die je moet proberen!

Friesland heeft niet alleen prachtige natuur, voor een dagje weg in deze provincie hoef je ook niet lang na te denken. Friesland heeft namelijk twee prachtige kartbanen die iedere kartfanatiekeling moet proberen. Beide kartbanen zijn indoor en zijn te vinden in Heerenveen en Leeuwarden. Beide circuits zijn ideaal voor vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of een uitje met collega’s. Begin de dag met een spannende race en eindig met een heerlijk hapje of drankje in het restaurant!

De spannende indoor circuits van Friesland!

De twee kartbanen van Friesland zijn enorm uitdagend, iedere race is daarom spannend. De 350 meter lange baan van Kartbaan Leeuwarden is uitermate geschikt voor jong en oud! De kartbaan is makkelijk bereikbaar en voor de liefhebbers zijn zelfs driftlessen beschikbaar! De Vries Indoor Karting in Heerenveen is uitdagend op niet één maar twee verdiepingen! Deze multi-level kartbaan geeft je een ultiem racegevoel waardoor je na je heat direct nog een keer wilt. Waar wacht je nog? Plan jouw bezoek aan een kartbaan in Friesland direct!

Veel gestelde vragen over karten in Friesland

Je kan karten in Friesland bij twee kartbanen: Kartbaan Leeuwarden en De Vries Indoor Karting.

Karten doe je bij beide kartbanen indoors (binnen).

De voorwaarden om te mogen karten in Friesland verschilt per kartbaan. Bij Kartbaan Leeuwarden kunnen kinderen vanaf 6 jaar en 1.30m lang al karten. Jonger dan 6 jaar? Niet getreurd. Er zijn hier ook duo karts beschikbaar. Bij De Vries Indoor Karting geldt een minimale leeftijd van 15 jaar en een minimale lengte van 1.60m.