Facebook
WhatsApp

ZERO55 Apeldoorn

3.1
3.1/5

Indoor en outdoor karten in Apeldoorn

Highlights

Haal je vrienden in door de boosterbutton in te drukken! Met deze knop schiet je vooruit en ben jij de allersnelste.

Door in- en outdoor stukken te combineren is deze kartbaan uniek in haar soort. Voel de buitenlucht terwijl jij je vrienden verslaat!

E-karten is schoon en gezond! Geen herrie en geen stank van uitlaatgassen.

Beschrijving

Ontdek de gaafste kartbaan in Apeldoorn. ZERO55 Apeldoorn heeft een unieke combinatie van een indoor en outdoor circuit. Scheur in jouw e-kart over dit spectaculaire circuit.

"Donna"
Waanzinnige combinatie van indoor en outdoor karten, echt super cool!
Local expert

Vanaf

€ 16.50

Tickets

1x karten

17,00

2x karten

21,95

1x karten & 1 uur bowlen

20,83

Adults deal: 1x Karten & 1x VR (13+)

24,50

Locatie

ZERO55 Apeldoorn, Dubbelbeek, Apeldoorn, Nederland

Veel gestelde vragen

Om te mogen karten bij ZERO55 Apeldoorn moet je minimaal 1.40m zijn. Ook is het dragen van dichte schoenen verplicht.

Het circuit van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter lang: 100 meter outdoor en 240 meter indoor.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over ZERO55 Apeldoorn

Ben jij klaar voor een spannend dagje karten in Apeldoorn, Gelderland? Karten is voor jong en oud een geweldige activiteit. Ervaar de spanning, competitie en actie. Een avontuur om nooit te vergeten. Daag jouw vrienden, familie en collega’s uit en kom het meemaken op de kartbaan in Apeldoorn!

Waarom karten bij ZERO55 in Apeldoorn?
Als jij wilt karten in de omgeving van Apeldoorn, dan is de kartbaan van ZERO55 zeker het proberen waard. Op het circuit van ZERO55 vind je zowel een indoor als outdoor kartbaan. Een opmerkelijke combinatie die uniek is in Nederland. Ervaar het ultieme race gevoel op de kartbaan in de buitenlucht. Of ontdek de dynamische binnenbaan.

Indoor en outdoor karten in Apeldoorn
Probeer jij het verrassende circuit van ZERO55 uit? Elke ronde race jij zowel binnen als buiten. De outdoor kartbaan is 100 meter lang en de indoor kartbaan is 240 meter lang. Genoeg ruimte om het gaspedaal flink in te trappen. Je kunt snelheden behalen van 10 tot maar liefst 60 kilometer. Een ontzettend gave ervaring voor iedereen. Wanneer het wegdek buiten nat is, heeft ZERO55 de mogelijkheid om de baan om te bouwen tot volledige indoor kartbaan. Zowel beginnende als ervaren karters vinden hun geluk op deze baan. Ga jij de strijd aan met jouw vrienden?

Karten met een futuristische touch in Apeldoorn
Op de kartbaan van ZERO55 kart jij in moderne elektrische karts. E-karts zijn megasnel en milieuvriendelijk. Karten kan zonder uitlaatgassen op de baan. Kom jij de kracht van de karts ervaren? Voor een indrukwekkende inhaalslag kun je gebruik maken van de booster button, hiermee kun je extra snelheid maken. Ook belangrijk: elektrische karts zijn super veilig. Indien nodig kunnen alle karts namelijk centraal stil worden gelegd. Karten bij ZERO55 in Apeldoorn is een ervaring om nooit te vergeten. Probeer het zelf!

Karten voor kinderen
Wil jij karten in Apeldoorn met kinderen of voor een kinderfeestje? Dan is ZERO55 dé locatie voor jou! Voor kinderen onder de 12 jaar zijn speciale jeugdkarts beschikbaar. Deze karts gaan minder snel, waardoor kinderen veilig kunnen racen. Als volwassene kun je mee karten in deze kinder heats, wel met dezelfde snelheid. Karten is ontzettend gaaf voor een kinderfeestje. Je kunt binnen en buiten karten, dus ongeacht het weer wordt het een geslaagd uitje. De kinderen zullen nog lang doorpraten over hun avontuur bij ZERO55 in Apeldoorn.

5 redenen waarom jij wilt karten in Apeldoorn bij ZERO55:

  • Unieke combinatie outdoor en indoor karten.
  • Karten in elektrische karts.
  • Speciale karts voor kinderen en kinderfeestjes.
  • Jong en oud kan heerlijk racen op de kartbaan
  • Zonnig terras met uitzicht op de kartbaan

Vanaf welke leeftijd kan ik karten in Apeldoorn?
Er is geen minimumleeftijd om te komen karten bij ZERO55. Wel dien je minimaal 1,40 meter lang te zijn.

Is er een restaurant bij de kartbaan in Apeldoorn?
Jazeker. Sterker nog: er zijn meerdere mogelijkheden bij ZERO55 om een hapje te eten en te drinken. Kom bijvoorbeeld ontspannen op de loungebanken van het zonnige buitenterras. Vanaf hier heb jij perfect uitzicht op de kartbaan en maak je de mooiste foto’s van de coureurs. Of schuif aan bij de bar op de begane grond of de eerste verdieping. Waar zien wij jou terug na het karten?

Vanaf

€ 16.50