Facebook
WhatsApp

Kartbaan Entertainment Center Winterswijk

4.3
4.3/5

Elektrisch karten op een unieke kartbaan!

Highlights

Elektrisch karten is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens duurzaam! Trap het gaspedaal in en versla je vrienden!

Daag je vrienden uit op een indoor kartbaan met twee verdiepingen! Speciale LED verlichting maakt jouw rit helemaal compleet.

Speciaal voor kinderen zijn kinderkarts beschikbaar. Deze aangepaste karts zijn makkelijker te besturen, maar net zo leuk!

Beschrijving

Bij Kartbaan Entertainment Centrum Winterswijk beleef je de gaafste avonturen. Scheur in je e-kart over de kartbaan en haal al jouw vrienden in. Ontdek deze waanzinnige kartbaan nu zelf.

"E-karten op deze multi-level kartbaan is echt een aanrader!"
Donna
Local expert
Offerte aanvraag

Op dit moment is het niet mogelijk een offerte aanvraag te doen.

Locatie

Kartbaan Winterswijk, Tinbergenstraat, Winterswijk, Nederland

Veel gestelde vragen

Om te mogen karten bij Kartbaan Entertainment Center Winterswijk geldt een minimale lengte van 1.50m.

De lengte van de kartbaan van Kartbaan Entertainment Center Winterswijk is 700 meter.

Tickets omschrijving

Openingstijden

Over Kartbaan Entertainment Center Winterswijk

Daag je vrienden uit voor een heat elektrisch karten bij Kartbaan Entertainment Centrum Winterswijk in Gelderland. Vanaf de eerste seconde voel je de spanning en adrenaline toenemen. Wanneer je vanuit de eerste verdieping naar beneden rijdt, voelt het alsof je in een achtbaan zit die je zelf kan besturen! Misschien hoeven de karts niet bijgetankt te worden, maar na een intensieve ronde jij misschien wel! Gelukkig heeft Kartbaan Winterswijk alles wat jij nodig hebt om jezelf weer op te laden. Pauzeer in het restaurant of doe mee aan een van de andere activiteiten. Wat dacht je van een potje Glow-Golf of Speed Soccer?