Facebook
WhatsApp

A15 Karting

4.3
4.3/5

Een van de langste indoor kartbanen van NL!

Highlights

Deze indoor kartbaan van 700 meter lang biedt een combinatie van snelle stukken en uitdagende bochten. Perfect om karten onder de knie te krijgen of nóg beter te worden!

A15 Karting biedt voor groepen de mogelijkheid om verschillende exclusieve races te organiseren. Daag je vrienden of collega's uit en wordt de held tijdens de prijsuitreiking!

Voor volwassen en kinderen zijn aparte karts beschikbaar. Zo kan de veiligheid het het plezier van iedere bezoeker worden gegarandeerd!

Beschrijving

Ontdek deze waanzinnige kartbaan voor een dag vol indoor kart plezier. De kartbaan van A15 Karting is een uitdaging voor beginnende en ervaren coureurs. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit.

"Waanzinnige indoor kartbaan!"
Donna
Local expert

Vanaf

€ 18

Over A15 Karting

Bij A15 Karting in Gorinchem, Zuid-Holland krijg je de volledige race experience. Iedere race begint bij een algemene racebriefing. De kartbaan is met haar 700 meter een van de langste kartbanen van Nederland en combineert scherpe, uitdagende bochten met spannende rechte stukken verdeeld over twee verdiepingen. Voor kinderen zijn speciaal aangepaste kinderkarts beschikbaar die het sturen minder zwaar maken. A15 Karting is ideaal voor groepen doordat de kartbaan exclusief geboekt kan worden om speciale races te organiseren. Heb je na het karten nog energie over? Dan kan je bij A15 Karting terecht voor verschillende activiteiten waaronder indoor paintball of lasergamen!

Vanaf

€ 18