Outdoor crossbaan in Wanroij

>>
Ontdek de outdoor crossbaan in Wanroij. Bij Electrocross Wanroij kan jij elektrisch crossen op een super toffe outdoor baan. Bekijk snel de mogelijkheden en plan snel jouw uitje.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Wanroij

 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 3x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

2u
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
28,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2 runs crossen en kindermenu bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
24,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: 2 runs crossen | 12-14 jaar bij Electrocross Wanroij

1u 30m
jaar
Electrocross Wanroij
 • Wanroij
4.7 / 5
21,00
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
20,00
per persoon

Outdoor crossbaan Wanroij

De outdoor crossbaan in Wanroij, Noord-Brabant is zeker een bezoek waard. Je geniet bij Electrocross Wanroij van een fantastische tijd tijdens het electrocrossen, of terwijl crossen op elektrische motoren. Dit is een spectaculaire activiteit voor jong en oud. Elektrisch motorcrossen is al mogelijk vanaf 6 jaar oud.

Crossen op de outdoor crossbaan Wanroij

De fantastische outdoor crossbaan in Wanroij is de unieke locatie voor een onvergetelijke ervaring. Iedereen die van motorcross houdt zal de beste tijd ervaren tijdens het elektrisch motorcrossen. Deze uitdaging in Wanroij wil jij niet missen! Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is gas geven en remmen.

Veilige ervaring op de outdoor crossbaan in Wanroij

Kinderen en volwassenen ervaren een geweldige tijd op de outdoor crossbaan in Wanroij. Elektrisch motorcrossen op de outdoor crossbaan in Wanroij gebeurt in groepen. Kinderen t/m 14 jaar crossen samen en iedereen ouder dan 15+ jaar. Zo blijft het veilig voor kids en kunnen zij optimaal genieten.

Voordat de activiteit op de outdoor crossbaan in Wanroij begint ontvangt iedereen veiligheidsinstructies en kleding. Zo weet jij zeker dat je op een veilige manier volop kan genieten. Daarnaast wordt de motorsnelheid ook ingesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd. Een instructeur zal aanwezig zijn om te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten. Het is verplicht dichte schoenen te dragen.

Bezoek de outdoor crossbaan in Wanroij met een groep

Groepsactiviteiten zijn super leuk om te organiseren op de outdoor crossbaan in Wanroij. Zo kan jij terecht bij Electrocross Wanroij voor vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en zelfs bedrijfsuitjes. Wanneer je met een grote groep vrienden wilt motorcrossen zijn er uiteraard ook genoeg mogelijkheden. Ontdek nu zelf wat deze zijn!

Boek jouw uitje op de outdoor crossbaan in Wanroij

Het is tijd om nu zelf deze fantastische activiteit te ervaren. Boek jouw tickets en bezoek Electrocross Wanroij met jouw volgende uitje.

Handige artikelen

kart outfit
Karten

Hieruit bestaat jouw kart outfit

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je het circuit op kunt trek je beschermende kleding aan. Schoenen, overall, helm etc. Waarom draag je dat allemaal en wat moet je nog meer aan om veilig het circuit op te gaan? Lees hier waaruit jouw karting outfit bestaat!

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »
Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »