Motorcrossen uitje in Wanroij

>>
Op zoek naar een sensationeel dagje weg? Kies dan voor een motorcrossen uitje in Wanroij. Leuk voor jong en oud. Bekijk alle deals nu snel.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Wanroij

 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 3x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

2u
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
28,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
20,00
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2 runs crossen en kindermenu bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
24,50
per persoon
 • Combideal
 • Race experience
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: 2 runs crossen en paintball bij Electrocross Wanroij (8-11 jaar)

2u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
34,50
per persoon

Motorcrossen uitje in Wanroij

Beleef een spectaculaire tijd met een motorcrossen uitje in Wanroij. Dit kan al vanaf 6 jaar oud. Daarom geniet zowel jong als oud van elektrisch motorcrossen in Wanroij, Noord-Brabant. Ontdek nu waarom een motorcrossen uitje in Wanroij dé activiteit om te doen is.

Indoor of een outdoor motorcrossen uitje in Wanroij

Je kan binnen en buiten motorcrossen in Wanroij. Dit is afhankelijk van het weer. Of je nou op de indoor of outdoor track gaat motorcrossen, jouw uitje in Wanroij wordt een geweldige ervaring. Je hoeft niet te schakelen, dus het is alleen gas geven en remmen op de elektrische motoren.

Een motorcrossen uitje in Wanroij is veilig voor iedereen

Jong en oud kunnen er zeker van zijn dat het niet alleen onvergetelijk wordt, maar ook veilig. Er zijn vooraf het motorcrossen uitje in Wanroij veiligheidsinstructies. Zo weet jij zeker dat je veilig kan motorcrossen. Daarnaast ontvang je ook beschermende kleding en wordt de motorsnelheid ingesteld op jouw leeftijd en ervaring.

Kinderen en volwassenen racen niet samen. Zo crossen de kinderen van 6 t/m 14 jaar samen tijdens het motorcrossen uitje in Wanroij. En iedereen ouder dan 15 jaar crosst samen. Zo kan iedereen optimaal genieten.

Motorcrossen uitje in Wanroij voor elke gelegenheid

Wat zo leuk is aan een motorcrossen uitje in Wanroij is dat het met elke gelegenheid kan. Zo kan jij deze activiteit kiezen wanneer je een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje wilt organiseren. Met grote groepen is motorcrossen super leuk om te doen. Uiteraard kan je ook met een groep vrienden komen crossen. Een ding is zeker: groepsactiviteiten zijn super leuk om te organiseren op de indoor of outdoor crossbaan.

Plan nu jouw motorcrossen uitje in Wanroij

Wil jij nu ook zo’n gaaf uitje organiseren? Dat kan! Bij Electrocross Wanroij beleef jij een uniek uitje met jong en oud. Kom snel langs en boek nu je tickets.”

Handige artikelen

Karten

Tips karting: met deze 6 tips versla jij iedereen op de kartbaan

Wanneer je een dagje uit gaat met familie, vrienden of collega’s is meedoen altijd belangrijker dan winnen. Behalve als je gaat karten natuurlijk! Tijdens een heat karten gelden compleet andere regels: jij bent hier maar met één reden en dat is winnen! Want wie wil zijn beste vriend, vriendin, vader of collega nou niet verslaan tijdens een spannende race? Geen zorgen, wij helpen! Met deze 5 relatief eenvoudige tips, wordt jij de baas van de kartbaan!

Lees meer »
Karten

Deze 8 vlaggen kom je tegen tijdens het karten!

Als je gaat karten heb je te maken met verschillende regels. Waarom eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de veiligheid van jou en het personeel van de kartbaan. Zo zijn er verschillende vlaggen die je tegen kan komen tijdens het karten. Niet iedere vlag wordt bij elke baan gebruikt, maar deze 8 vlaggen kan je tegenkomen tijdens het karten.

Lees meer »
Karten enschede
Karten

Top 5 leukste activiteiten in Enschede voor een dagje uit

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Enschede, Overijssel om te doen voor een dagje uit? In Enschede is er van alles te beleven voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar activiteiten in Enschede die actief zijn, waar je je hersens kan laten kraken of waar de adrenaline door je lichaam giert: in Enschede kan het allemaal. Wij geven je tips over de 5 leukste activiteiten in Enschede bij Zero55 voor een onvergetelijke dag.

Lees meer »