Elektrisch motorcrossen in Wanroij

>>
Elektrisch motorcrossen in Wanroij is een super gave activiteit! Iedereen kan dit doen en daarom is dit ook een zeer geschikte activiteit voor jouw volgende uitje. Ontdek snel zelf waarom elektrisch motorcrossen in Wanroij zo leuk is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Wanroij

 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2 runs crossen en kindermenu bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
24,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 3x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

2u
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
28,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: 2 runs crossen | 12-14 jaar bij Electrocross Wanroij

1u 30m
jaar
Electrocross Wanroij
 • Wanroij
4.7 / 5
21,00
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
20,00
per persoon

Elektrisch motorcrossen in Wanroij

Voor een unieke ervaring in Wanroij, Noord-Brabant ben jij op het juiste adres bij Electrocross Wanroij. Hier kan jij namelijk electrocrossen – een gave manier van crossen op elektrische motoren! Super leuk om te doen met jong en oud.

Indoor en outdoor motorcrossen

Bij Electrocross Wanroij kan op een indoor en outdoor track crossen. Afhankelijk van het weer wordt er bepaald op welke baan jij crosst. Voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl jij crosst over de gaafste track. Dit spannende uitje is perfect voor iedereen die van een uitdaging houdt. Kom zeker elektrisch motorcrossen in Wanroij. Electrocrossen, iedereen die kan fietsen kan deze activiteit ook doen. Je geeft alleen gas en remt af wanneer nodig.

Een veilige activiteit voor iedere leeftijd

Elektrisch motorcrossen in Wanroij kan met kinderen en volwassenen. Wel rijden de volwassenen (ouder dan 15+ jaar) apart van kinderen (t/m 14 jaar). Zo kan iedereen op een veilige manier komen crossen. Elektrisch motorcrossen in Wanroij is mogelijk van 6 jaar.

Er zal een instructeur aanwezig zijn die er voor zorgt dat jij op een veilige manier crosst over de track. De snelheid van de motoren worden aangepast. Dit is gebaseerd op de ervaring die je al hebt en je leeftijd. Daarnaast ontvangt iedereen vooraf veiligheidsinstructies.

Kleding

Iedereen ontvangt beschermende kleding tijdens het elektrisch motorcrossen in Wanroij. Zo krijg je onder andere handschoenen, een helm, kniebeschermers en een cross outfit. Wel zo handig, hierdoor ben je beschermd en wordt je kleding niet vies. Wel wordt er aangeraden een schoon shirt mee te nemen om na afloop aan te trekken. Het dragen van dichte schoenen is verplicht voor kinderen.

Elektrisch motorcrossen in Wanroij met een groep

Bij Electrocross Wanroij kan jij terecht voor een leuk groepsuitje. Of je nu op zoek bent naar een activiteit om te doen met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, kinderfeestje of met een groep vrienden, dan is elektrisch motorcrossen in Wanroij perfect voor jou. Er zijn leuke arrangementen beschikbaar om uit te kiezen.

Eten en drinken

Van al dat elektrisch motorcrossen in Wanroij krijg je veel trek. Geniet daarom na afloop van de activiteit van een heerlijk hapje en drankje bij restaurant Festina. Tijd voor ontspanning!

Handige artikelen

Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »
Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »