Elektrisch motorcrossen in Wanroij

>>
Elektrisch motorcrossen in Wanroij is een super gave activiteit! Iedereen kan dit doen en daarom is dit ook een zeer geschikte activiteit voor jouw volgende uitje. Ontdek snel zelf waarom elektrisch motorcrossen in Wanroij zo leuk is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Wanroij

 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 3x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

2u
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
28,50
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: 2 runs crossen | 6-11 jaar bij Electrocross Wanroij

1u 30m
jaar
Electrocross Wanroij
 • Wanroij
4.7 / 5
17,00
per persoon
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: Kinderfeestje 2x exclusief crossen bij Electrocross Wanroij (6-11 jaar)

1u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
20,00
per persoon
 • Combideal
 • Race experience
 • Kinderen
 • Indoor  & 
 • Outdoor

Wanroij: 2 runs crossen en paintball bij Electrocross Wanroij (8-11 jaar)

2u 30m
jaar
Funsportpark De Bergen (Electrocross Wanroij)
 • Wanroij
4.7 / 5
34,50
per persoon

Elektrisch motorcrossen in Wanroij

Voor een unieke ervaring in Wanroij, Noord-Brabant ben jij op het juiste adres bij Electrocross Wanroij. Hier kan jij namelijk electrocrossen – een gave manier van crossen op elektrische motoren! Super leuk om te doen met jong en oud.

Indoor en outdoor motorcrossen

Bij Electrocross Wanroij kan op een indoor en outdoor track crossen. Afhankelijk van het weer wordt er bepaald op welke baan jij crosst. Voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl jij crosst over de gaafste track. Dit spannende uitje is perfect voor iedereen die van een uitdaging houdt. Kom zeker elektrisch motorcrossen in Wanroij. Electrocrossen, iedereen die kan fietsen kan deze activiteit ook doen. Je geeft alleen gas en remt af wanneer nodig.

Een veilige activiteit voor iedere leeftijd

Elektrisch motorcrossen in Wanroij kan met kinderen en volwassenen. Wel rijden de volwassenen (ouder dan 15+ jaar) apart van kinderen (t/m 14 jaar). Zo kan iedereen op een veilige manier komen crossen. Elektrisch motorcrossen in Wanroij is mogelijk van 6 jaar.

Er zal een instructeur aanwezig zijn die er voor zorgt dat jij op een veilige manier crosst over de track. De snelheid van de motoren worden aangepast. Dit is gebaseerd op de ervaring die je al hebt en je leeftijd. Daarnaast ontvangt iedereen vooraf veiligheidsinstructies.

Kleding

Iedereen ontvangt beschermende kleding tijdens het elektrisch motorcrossen in Wanroij. Zo krijg je onder andere handschoenen, een helm, kniebeschermers en een cross outfit. Wel zo handig, hierdoor ben je beschermd en wordt je kleding niet vies. Wel wordt er aangeraden een schoon shirt mee te nemen om na afloop aan te trekken. Het dragen van dichte schoenen is verplicht voor kinderen.

Elektrisch motorcrossen in Wanroij met een groep

Bij Electrocross Wanroij kan jij terecht voor een leuk groepsuitje. Of je nu op zoek bent naar een activiteit om te doen met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, kinderfeestje of met een groep vrienden, dan is elektrisch motorcrossen in Wanroij perfect voor jou. Er zijn leuke arrangementen beschikbaar om uit te kiezen.

Eten en drinken

Van al dat elektrisch motorcrossen in Wanroij krijg je veel trek. Geniet daarom na afloop van de activiteit van een heerlijk hapje en drankje bij restaurant Festina. Tijd voor ontspanning!

Handige artikelen

Karten

Verloren? Dit zijn de beste smoesjes tijdens karten

Je gaat karten met je vrienden en het is ronde na ronde razend spannend. Maar helaas kan niet iedereen eerste worden. Hoe groot of klein het verschil ook is, de smoesjes van iedereen die niet op die felbegeerde eerste plek zijn geëindigd stromen sneller binnen dan het verschil tussen de eerste en de tweede plek. Komt dit jou ook bekend voor?  Met welk van deze smoesjes tijdens karten komen jouw vrienden aanzetten?

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »
types kartbaan
Karten

6 types die je op de kartbaan tegenkomt

Wat kan jij je nog herinneren van de laatste keer dat je bent gaan karten? Die ene vriend die altijd beukt? Of die semi-professional die de kartbaan al vooraf uit zijn hoofd kende? Iedereen is een andere karter, maar toch zijn er bepaalde typetjes te herkennen op de kartbaan. In welke van de 6 types herken jij je als je met je vrienden op de kartbaan bent?

Lees meer »